lunes, 23 de marzo de 2009

Una Nova Etapa......

Estem en una nova transició, ara mes que mai tenim que estar mes units per a dur açò avant.......

10 comentarios:

  1. Qué farem? Crec que sería una bona idea que -el que puga fer noves entrades- les fique. Aixina podríem anar fent recopilació de opinions de la gent. Escoltant a la gent - musics, socis, veins, interesats- se poden traure idees per a la nova etapa que pareix estar escomençant.
    Per lo menys que haja més moviment en el blog

    ResponderEliminar
  2. Muuuuy Bien!!!! ja era hora que algù entrara per aci, ja estava pensant en llevar-ho, bueno que açò ascomence a tindre un poquet mes de color.
    Un abraç Musics i amants de la mmúsica!!!

    ResponderEliminar
  3. Algú ha dit que per al Cristo a lo millor va ixa de "1812" de un tal Pedro. Aixó es de veres? En cas de ser-ho, podrem amb ella? Hi haurá que escomençar a estudiar. (Per cert, no val triar-se els papers, cadascú el que li toque...)

    ResponderEliminar
  4. Carmelo Romaguera18 de mayo de 2009, 1:20

    Que penseu de les noves propostes del mestre? Crec personalment que li feia falta "menejar" a la gent. Son bones idees..., a vore si ara tots arrimem el muscle.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  7. Ie Gersiol, conta'm algo que no m'entere de res. Per cert, ja no hi ha pàgina de SOMU?

    ResponderEliminar
  8. Jo no entenc com els musics tenint una pagina web no la gastem per a fer propostes de lo que mos agradaria fer. Es podia fer una entrada de sugerencies, per a que la gent diga el que te ganes de fer o de tocar. He vist un comentari per cert de si hi ha censura,jo crec que diguent les coses en educacio no hi ha perque.Vos anime q que gasteu aquesta web.adeu

    ResponderEliminar
  9. dona la impressio q esta pagina esta abandonada i es una llastima, per favor carmelo, sergi animeuvos altra vegada.moltes gracies

    ResponderEliminar